TANTE KOOSJE
| Kerkstraat 1 | 3632 EL Loenen a/d Vecht |
T. 0294 - 233201
|
info@tante-koosje.nl
Restaurant Tante Koosje
Home
Over ons
Onze geschiedenis
Onze chefkok
Locatie
Fotogalerij
Vacatures
Menu
Menu: Tante Koosje
Menu: Vegetarisch
Eten met een groep
Onze ruimtes
Nieuwsbrief
Reserveren
Maak een reservering
Adres en route
Menu Tante Koosje April
Het menu Tante Koosje is verkrijgbaar als:
4-gangen menu 97,50
5-gangen menu 112,50
6-gangen menu 127,50
7-gangen menu 140,00
Forel / Kaviaar
Zacht gegaarde forelfilet ( Smallert ), kaviaar, kruidensalade en jus van komkommer
Langoustine
Tartaar van langoustine, langoustinestaartje en bouillon van passievruchten
Heilbot / Inktvis
Gebakken heilbotfilet, inktvis, broccolicrème en Champagneschuim
Polderhoen / Eendenlever
Zacht gegaarde polderhoen, eendenlever, koolrabi, krokante kippenhuid en Albufera room
Iberico / Pata Negra
Ibericowang, Pata Negraham en bleekselderij
Lam
Lamsfilet, stoof van lamsnek, courgette, paprikacrème, vadouvan en lamsjus
Supplement kaas 16,50
Selectie van kazen van de trolley
Sinaasappel / Chocolade / Grand Marnier
Sinaasappel, pure chocolade en roomijs van sinaasappel
Specialiteiten van onze chef Roland Veldhuijzen
Krab / Langoustine 32.50
Noordzeekrab, langoustine, zeebanaantjes, venkel en Champagnevinaigrette
Eendenlever 26,50
Terrine van eendenlever, Fries suikerbrood, kumquats en 12 jaar oude aceto balsamico azijn
Coquille Saint-Jacques 25,50
Gebakken coquille Saint-Jacques, risotto, biet en Parmezaan
Heilbot / Langoustine 52,50
Gebakken heilbotfilet, tartaar van langoustine, broccolicrème en Champagneschuim
Zwezerik 47,00
Krokant gebakken kalfshartzwezerik, bloemkool, Lardo di Collonatta en zwezerikcrème
Wagyu A5+ 85,00
Gebraden entrecôte van Wagyu rund, pommes fondant, artisjok en rode wijnjus
Chocolade 17,50
Chocolade taartje, kumquat, mandarijn en sorbet van roze peper
Soufflé 24,50
Warme karamel soufflé, sesam, mango en vanille roomijs