4-gangen menu 97,50
5-gangen menu 112,50
6-gangen menu 127,50
7-gangen menu 140,00
Tartaar van Yellowfin tonijn, hollandaise van ponzu, zeewier en rettich
Zacht gegaard buikspek, kreeft, doperwten en kreeftenjus
Rode mulfilet, pulpo, gele biet en coulis van lamsoren
Coquille Saint-Jacques, geroosterde bloemkool en citrus beurre blanc
Gelakte kalfshartzwezerik, ossenstaart, Opperdoezer ronde aardappel en tuinbonen
Op karkas gebraden Anjou duif, Hollands “witte Goud”, cantharellen, koolrabi, roze peper en Jus de Volaille
Selectie van kazen van de trolley
Frambozen, Champagne, witte chocolade en rabarber
Noordzeekrab, langoustine, kaviaar, zeebanaantjes, venkel en Champagnevinaigrette
Steak tartaar van rund, kreeft, groene asperge, piccalilly, beurre noisette en Sambai vinaigrette
Terrine van eendenlever, Fries suikerbrood, kumquats en 12 jaar oude aceto balsamico azijn
Rouleau van polderhoen, eendenlever, kippenhuid, aubergine en Albufera room
Heilbotfilet, Coquille, witte asperge en citrus beurre blanc
Krokant gebakken kalfshartzwezerik, Opperdoezer ronde aardappel, tuinbonen en zwezerikcrème
Gebraden entrecôte van Wagyu rund, millefeuille aardappel en rode wijnjus
Rood fruit, Pavlova, kaffir en sorbet van aardbeien
Warme karamel soufflé, sesam, mango en vanille roomijs