4-gangen menu 95,00
5-gangen menu 110,00
6-gangen menu 122,50
7-gangen menu 137,50
In olijfolie gegaarde forel, kreeft, venkel en bouillon van komkommer en granny smith
Tartaar van Kalf, oester crème, kaviaar en groene asperges
Noordzee tarbot, crème van broccoli, eendenlever cru en champagne saus
Coquille st. Jacques, pata negra, doperwten en vinaigrette van verjus
Buikspek, langoustine, snijbonen, gel van ponzu en yakiniku saus
Op karkas gebraden anjou duif, linzen, duindoorn bes en gevogelte jus
* Wagyu A5 ipv Duif Supplement 47,50
* Zwezerik ipv Duif Supplement 26,50
Gepocheerde vijg, pure chocolade, gebrande walnoot en sorbet van vijg
- Ossenstaart / Pata negra 19,50
Ossenstaart stoofvlees, pata negra ham
- Eendenlever 24,50
Eendenlever, suikerbrood terrine, kumquats en 12 jaar oude aceto balsamico
- Eclair 17,50
Eclair met rood fruit en vanille