4-gangen menu 97,50
5-gangen menu 112,50
6-gangen menu 125,00
7-gangen menu 140,00
Kalfstartaar, rouleau van eendenlever, langoustine en vinaigrette van ponzu en beurre noisette
Coquille Saint-Jacques, wintertruffel, pastinaak en champagne dressing
Winter kabeljauw, lardo di colonnata spek, zuurdesem brood, romanesco en verjus beurre blanc
Rogvleugel, biet, kropsla en reductie van biet
Polderhoen, parmezaan gnocchi en geroosterde uien crème
Eendenborst filet, macadamia noot, eenden-konfijt, witlof en gevogelte jus met roze peper
* Wagyu A5 ipv Eend supplement 47,50
Bloedsinaasappel, witte chocolade, olijfolie boter azijn en roomijs van rozemarijn
Noordzeekrab / Kaviaar 29,50
Noordzeekrab, kaviaar, stroopwafel, zeebanaantjes en champagne vinaigrette
Eendenlever 26,50
Eendenlever, suikerbrood terrine, kumquats en 12 jaar oude aceto balsamico
Ossenstaart 25,50
Ossenstaart, eendenlever, knolselderij en BBQ jus
Zwezerik 45,00
Krokant gebakken zwezerik, la Ratte aardappel, prei en crème van zwezerik
Tarbot 67,50
Noordzee tarbot, wintertruffel, risotto en verjus beurre blanc
Wagyu A5+ 85,00
Gebraden entrecôte van wagyu rund en jus van rode wijn
Chocolade 17,50
Chocoladetaartje, hazelnoot en karamel roomijs