TANTE KOOSJE | Kerkstraat 1 | 3632 EL Loenen a/d Vecht | T. 0294 - 233201 | info@tante-koosje.nl
Restaurant Tante Koosje

Menu Tante Koosje Juni

Het menu Tante Koosje is verkrijgbaar als:

4-gangen menu  97,50

5-gangen menu 112,50

6-gangen menu 127,50

7-gangen menu 140,00

Tonijn

Tartaar van Yellowfin tonijn, hollandaise van ponzu, zeewier en rettich

Buikspek / Kreeft

Zacht gegaard buikspek, kreeft, doperwten en kreeftenjus

Rode Mul / Pulpo

Rode mulfilet, pulpo, gele biet en coulis van lamsoren

Coquille Saint-Jacques

Coquille Saint-Jacques, geroosterde bloemkool en citrus beurre blanc

Zwezerik / Ossenstaart

Gelakte kalfshartzwezerik, ossenstaart, Opperdoezer ronde aardappel en tuinbonen

Duif

Op karkas gebraden Anjou duif, Hollands “witte Goud”, cantharellen, koolrabi, roze peper en Jus de Volaille

Supplement Kaas   19,50

Selectie van kazen van de trolley

Framboos

Frambozen, Champagne, witte chocolade en rabarber

 

Specialiteiten van onze chef Roland Veldhuijzen

Voorgerechten

Krab / Langoustine / Kaviaar  39.50

Noordzeekrab, langoustine, kaviaar, zeebanaantjes, venkel en Champagnevinaigrette

Rund / Kreeft   32,50

Steak tartaar van rund, kreeft, groene asperge, piccalilly, beurre noisette en Sambai vinaigrette

Tussengerechten

Eendenlever   26,50

Terrine van eendenlever, Fries suikerbrood, kumquats en 12 jaar oude aceto balsamico azijn

Polderhoen   29,50

Rouleau van polderhoen, eendenlever, kippenhuid, aubergine en Albufera room

Hoofdgerechten

Heilbot / Coquille Saint-Jacques   52,50

Heilbotfilet, Coquille, witte asperge en citrus beurre blanc

Zwezerik   47,00

Krokant gebakken kalfshartzwezerik, Opperdoezer ronde aardappel, tuinbonen en zwezerikcrème 

Wagyu A5+   85,00

Gebraden entrecôte van Wagyu rund, millefeuille aardappel en rode wijnjus

Desserts

Pavlova   18,50

Rood fruit, Pavlova, kaffir en sorbet van aardbeien 

Soufflé   24,50

Warme karamel soufflé, sesam, mango en vanille roomijs

Openingstijden
  • Geopend van 18:00 - 22:00 uur (keuken)
    Zondag gesloten
  •  
Adres
Sinds 2005