TANTE KOOSJE | Kerkstraat 1 | 3632 EL Loenen a/d Vecht | T. 0294 - 233201 | info@tante-koosje.nl
Bekijk ons Kerstmenu 2021
Restaurant Tante Koosje

Specialiteiten van de Chef

Voorgerechten

Kaviaar - € 70,00 - 120,00

Anna Dutch kaviaar ( Gold Osetra ), blini’s, crème fraîche en crème van eidooier.

28 gram - € 70,00 / 50 gram - € 120,00

Koningskrab - € 39,00

Tartaar van Koningskrab, 10 gram Anna Dutch kaviaar, zilte groenten, wontonsoufflé en Champagne dressing.

Rund / Pata Negra - € 31,00

Steak tartaar van Hollands rund, Pata Negra (Joselito) , gedroogd draadjesvlees, Tosa-Dashi vinaigrette.

Tussengerechten

Eendenlever / Suikerbrood - € 27,00

Droog gebakken eendenlever, gekarameliseerd Fries suikerbrood ( Bread and Butter ), zoetzure kumquats en 12 jaar oude aceto ( Villa Manodori ).

Hoofdgerechten

Zeebaars - € 37,50

Op de huid gebakken wilde zeebaars, artisjok, zwarte rijst en Riesling Beurre Blanc.

Zwezerik - € 37,00

Krokant gebakken kalfshartzwezerik, zwarte knoflook, cantharellen en romige zwezeriksaus

Wagyu A4 + - € 69,50

Gebraden entrecôte van Wagyu rund, Yakiniku saus, bosui en uienolie.

Nagerechten

Tarte Tatin - € 16,50

Warme appel Tarte Tatin, vanille roomijs, karamelsaus.

Openingstijden
  • Openingstijden zijn dagelijks
  • van 18:00 - 22:00 uur
  •  
Adres
Sinds 2005